Gratis parkeren Tilburg

Het centrum van Tilburg is altijd hartstikke gezellig en staat garant voor een leuk dagje uit. Het enigste minpunt van het bezoeken van een stad is altijd die dure parkeerkosten. Dat geef je natuurlijk liever uit aan een drankje of leg je dat deel liever bij je nieuwe schoenen. We hebben diverse plekken voor je uitgezocht waar je je auto helemaal gratis kunt parkeren.

Sint Josephstraat

De Sint Josephstraat is een hele lange straat met verschillende mogelijkheden om te parkeren en in het weekend is dat nog helemaal gratis ook. Doordeweeks moet er wel betaalt worden om er te staan maar ook dan kost het slechts € 1,00 per uur. Een schijntje als je dit tegenover de alternatieven legt. Na 15:00 is het ook gratis. Vanuit de Sint Josephstraat is het ongeveer tien minuten lopen voordat je midden in het centrum staat. Een prima optie dus.

Burgemeester Brokxlaan

Op de Burgemeester Brokxlaan kun je iedere dag gratis parkeren. Het ligt ten noorden van het station en is daardoor ook een prima plaats op je auto te parkeren als je met de trein wilt reizen. Het centrum is ook te bereiken in tien minuten. Ook het stadstheater De Boemel is op loopafstand.

Nieuwe Bosscheweg - Spoorlaan

Het nadeel van de gratis parkeermogelijkheden rondom het centrum van Tilburg is dat bijna iedereen probeert een plek te bemachtigen. Je hebt zomaar kans dat er geen plek meer vrij is. Er is ook een parkeerplaats die niet heel erg bekend waardoor de kans groot is dat het hier wel lukt om je auto neer te zetten. Je vindt deze op het kruispunt tussen de Nieuwe Bosscheweg en Spoorlaan. Doordeweeks is het betaald parkeren maar in het weekend kost het helemaal niets. Je wandelt vanaf hier binnen enkele minuten het centrum in.